Seriali i ri `Turk` Beni Like ne FACEBOOK.`

Ankohu?

Date: 14/11/2010

By: mentor

Subject: krasniqi

te dua filiz shummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

—————

Date: 31/03/2011

By: denisa

Subject: Re: krasniqi

une jam besarta . une e ndjek me familjen filmin nen hijen e blinajes .martohu me jellmazin dhe mos e le asllen mu martu me jellmazin .

—————

Date: 04/04/2011

By: filiz

Subject: Re: Re: krasniqi

ama biz çünkü öyle değildir ve size dizi yapmak zorunda anlamak.....

—————

Date: 26/05/2011

By: albina

Subject: morina

oooon ifliz je shum e mire por edhe k yjellmazi esht i mir xhemi palidhje valla e mir ja ki b oxhemit ma te mir se filmi i jellmazit dhe imehmet kosovarit ja keni kalu ktyuve qerve te dua filiz dhe xhnin shummmmmmmmmmmmm

—————

Date: 26/05/2011

By: neta

Subject: Re: morina

oooo filiz je shum e mire breeeeeeeeee

—————

Date: 27/05/2011

By: tuna

Subject: morina

oooooooooooooooooooooooooooooooo filize je shum e mire beeee po ne klrejt familja e kemi ndjek serjalinfilize je shum i mire

—————

Date: 13/05/2011

By: erala

Subject: Re: krasniqi

filizja dua te martohet me xhemin

—————

Date: 17/11/2010

By: linda

Subject: bytyqi

je shum e bukur filiz te dua shuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

—————

Date: 19/11/2010

By: blero

Subject: zymberi

Yëllmaz edhe filiz jeni ma te fortit ju duaaaaa shummmmmmmmmmmmmmm

—————

Date: 29/11/2010

By: musa

Subject: gjemi

pse nuk po bojn krejt epizodat

—————